Kabinet Kayu Tv sareng Laci Mdf Veneer Kayu Ash

Katerangan pondok:

 

Kami produsén ngarah pikeun kabinét dapur, papakéan jeung jati panel nu boga tim urang sorangan ngajual, ngarancang jeung ngahasilkeun.Produk utama: kabinét Dapur, papakéan, kabinét Mandi sareng panel panto PVC jsb.


Rincian produk

Tag produk

1 .Sustainability & Eco-friendliness: E1 standar Éropa
2 .Great craftsmanship jeung produk kualitas
3 .Layanan solusi hiji-eureun (pangukuran, desain, ngahasilkeun, pangiriman, instalasi luar negeri, A / S)

spésifikasi stand TV
NGARAN PRODUK TV stand / kabinet TV
Fitur Adjustable (jangkungna), Adjustable (lain)
Paké husus Stand TV
Pamakéan Umum Perabot imah, parabot imah
Tipe Ruang tamu jati
Aplikasi Ruang tengah
Gaya Desain: Modernatawa fashionable, Éropa atawa Nordic Éropa, gaya Amérika atawa salaku meuli's gaya
Bahan kayu,
Penampilan Modern
Gaya Kayu Panél
Tempat Asalna Shandong, Cina
Ngaran Brand Linxi
Nomer modél As Customer'ukuran sLingkungan: P2,E0
Bahan Melamin réngsé MDF & chip dewan.Kayu pinus padet
Karakter kualitas Ramah lingkungan Tahan Uap, Tahan Panas, Scratch-poof
Gaya Gaya busana basajan
Ukuran 18.2 Dina.X 30,1 di.X 56,8 di.
Beurat barang 48 pon
Desain Disaluyukeun
Bangkai 15/16mm MDF / Chip dewan, PVC ujung banding Balik Board 3mm MDF, jsb
Warna bodas / Hideung / woodgrain warna
beungeut melamin/pvc/lacquer/uv gloss tinggi
Bungkusan Sambel handap atawa pakét datar, siap ngumpul (sakumaha ngaropéa)
Pangiriman Di jero15-30poé sanggeus narima deposit
Produktivitas 10000 susunan Per Bulan
Sertipikat SGS, CE, jsb
MOQ 1 pc ku kapal terbang
Bungkusan & Pangiriman
1

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 110X100X220 cm
Beurat kotor tunggal: 100.000 kg
Jenis Paket: karton / triplek

Waktos prosés

Kuantitas (Meter pasagi) 1-5000 >5000
Est.Waktos (dinten) 20 Pikeun dirundingkeun
2
Parabot produksi
Ngaran kuantitas
Mesin motong 9
Ngabentuk Mesin 9
Mesin ngagosok 6
Mesin nyerep PVC 4
Mesin Punching 9
Tepi Banding Mesin 9

Kumaha carana ngaropéa lomari anjeun?
1. Rencana desain lomari.
Kahiji, lamun geus boga rencana desain Closet, Anjeun bisa ngirim ka kami.
Upami anjeun teu acan gaduh rencana desain Closet, anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ukuran sareng bentuk kamar anjeun, lantai ka jangkungna celling, jandela sareng lokasi témbok, Ukuran alat pacilingan upami anjeun gaduh, kami bakal ngadamel desain pikeun anjeun.
2. Pilihan bahan lomari.
Urang boga loba bahan pacilingan, hardware, gaya panto, countertop, toekick, packing pikeun pilihan konsumén '.
3. cutatan.
Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
4. Tanda Kontrak.
Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
5. Pangmayaran jeung Produksi.
Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
6. Pangiriman.
Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
7. Saatos jualan.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.

Rincian Gambar
3
4
5
6
7
8
Bungkusan sareng pengiriman barang
9

Kumaha carana nyaluyukeun jati kuring?

1. rarancang rarancang.
Pasihan kami rencana lantai anjeun upami anjeun gaduh.Sareng wartosan kami gaya sareng bahan anu anjeun pikahoyong.Ngeunaan fungsi sareng ukuran jati, anjeun tiasa ngawartosan kabutuhan anjeun upami anjeun gaduh ide.Atawa urang tiasa ngarancang pikeun anjeun.
2. cutatan.
Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
3. Tanda Kontrak.
Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
4. Pangmayaran jeung Produksi.
Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
5. Pangiriman.
Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
6. Saatos jualan.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03