Item Sarupa Interface Panyimpenan Unit kalawan kabinét laci File pikeun diobral toko jati

Katerangan pondok:

 


  • Pamakéan husus:kabinét file, kabinet laci
  • Pamakéan umum:parabot kantor
  • Tipe:parabotan
  • bungkusan surat:enya
  • Aplikasi:imah, kantor, ruang tamu, apartemen, wangunan kantor
  • Gaya Desain:modern
  • Bahan:12-18MM papan partikel / triplek / MDF / kai padet
  • Tempat Asal:Cina
  • Ngaran Brand:Linxi
  • Tempat produk:Cina
  • Propinsi:Shandong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Paké husus kabinét file, kabinet laci
    Pamakéan Umum parabot kantor
    Tipe parabotan
    Bungkusan surat enya
    Aplikasi imah, kantor, ruang tamu, apartemen, wangunan kantor
    Gaya Desain modern
    Bahan 12-18MM papan partikel / triplek / MDF / kai padet
    Tempat Asalna Cina
    Ngaran Brand Linxi
    Tempat Produk Cina
    Propinsi Shandong
    Warna 2000 kelir sadia atawa customizable, woodgrain atawa warna padet
    Fitur geulis, awét, gampang pikeun ngabersihan jeung affordable.
    Kauntungan desain bébas, ongkos-éféktif, layanan hiji-eureun, Beresih / kualitas luhur / Geulis / ongkos-éféktif
    Daptar bungkusan karton baku atanapi Usuk atanapi di bulk
    Bahan Karkas 12-18MM papan partikel / triplek / MDF / kai padet
    Kelas Bahan E1 / E0 / CARB P2 / TSCA
    Ketebalan Bangkai 12-18MM
    perlakuan Surface Carcass melamin / laminate / dicét
    Bahan Panto MDF/papan partikel/kayu padet
    Kandel Panto 16-22MM
    Panto Surface perlakuan veneer / veneer dicét / PVC thermofoil / herang atawa matt PET / laminasi / melamin / UV dicét / lacquer
    Tékstur matt / herang
    Ukuran ngaropéa atawa standar Amérika
    Kamampuhan suplai 10000 set / set per bulan
    1.hardware katutupan di pilem pe
    tube 2.plastic katutupan di katun mutiara ngalawan scratching
    3.genep sisi kalayan busa bodas ngalawan megatkeun
    4.genep sudut kalawan panyalindungan
    5. suku cadang béda bakal nempatkeun dina polybag leutik kalawan labél stiker
    6.karton lengkep lengkep sareng pita kedap, luar tiasa dicitak logo
    7.all tips packing kudu akur jeung pakét mailed
    8.sample: geus sadia, nyieun sakumaha ukuran custom urang
    Palabuhan Qingdao
    Merek Hardware blum, DTC atanapi anu sanésna sayogi
    Gaya kontemporer / modern / imah patani / tropis / Victoria / Industrial
    Warna leuwih 2000 kelir bisa dipilih, woodgrain atawa warna padet
    Palayanan 2D / 3D / CAD gambar, nyadiakeun rarancang jeung hidayah instalasi, layanan solusi hiji-eureun
    Bungkusan karton packing / pallet packing / kasus kayu lapis packing
    Istilah dagang EXW / FOB / CIF
    Waktos prosés Salaku kuantitas urutan anjeun, 10-20 poé biasana
    Jumlah minimum 1 PC,
    istilah pamayaran T / T atanapi L / C
    jasa OEM aya
    Kelas Bahan E1 / E0 / CARB P2 / TSCA
    Asesoris laci, ngageser
    gagang & kenop
    engsel
    gambar produk
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    Bengkel

    Fitur:
    1. jasa solusi hiji-eureun (pangukuran, desain, ngahasilkeun, pangiriman)
    2.gratis jeung desain profésional, cutatan gancang
    3.jenis bahan/finish/warna pilihan
    gaya 4.customized tur rinci
    5.wilujeng sumping anjeun didatangan kami dina waktos katuhu anjeun

    Bungkusan
    11
    produk patali
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    Kauntungannana urang

    1.Eco-friendly: E1 baku Éropa
    2.Various pilihan kustomisasi
    3.Free design jeung sampel nyadiakeun
    4. Delivery on waktos
    kualitas 5.High kalawan harga kalapa

    jasa kami

    1.Furniture CAD design
    2.Furniture panto / carcase sampel mariksa kualitas
    3. hidayah instalasi jati komprehensif
    4.Always on-line jasa purna jual
    5.Diménsi customized
    6. Ngarojong OEM


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03