rak sapatu pikeun butik, rak sapatu rak organizer, sapatu kids rak keur warung

Katerangan pondok:

 


  • ngaran:Rak Sapatu
  • warna:2000 kelir sadia atawa ngaropéa
  • ukuran:10 "x 10" atanapi ngaropéa
  • Garansi:1 taun
  • Kauntungan:Desain bébas, ongkos-éféktif, layanan hiji-eureun
  • Gaya:Gaya Modern
  • Bahan panto:18mm MDF / PARTICLE DEWAN / KAYU PADU
  • Beungeut panto:Matt / Herang / Cat
  • Gaya Desain:modern
  • Bahan:Panel
  • Penampilan:Modern
  • Dilipat:Sumuhun
  • Tempat Asal:Cina
  • Ngaran Brand:Linxi
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian gancang

    Fitur: Convertible, adjustable (lain), awét, gampang pikeun ngabersihan jeung affordable
    Pamakéan husus: Rak Sapatu/Kabinét sapatu
    Pamakéan Umum: Perabot Imah
    Jenis: Perabot Ruang Tamu, parabot bumi
    Bungkusan surat: Leres
    Aplikasi: Kantor Imah, Ruang Tamu, Kamar Tidur, Hotél, Apartemen, Gedong Kantor, Sakola
    Gaya Desain: modern
    Bahan: Panel
    Penampilan: Modern

    Tempat Asal:, Cina
    Ngaran Brand: Linxi
    ngaran: Rak Sapatu
    Garansi: 1 taun
    Warna: 2000 kelir sadia atawa ngaropéa
    Ukuran: 10 "x 10" atawa ngaropéa
    Kauntungannana: Desain gratis, biaya-éféktif, layanan hiji-eureun
    Gaya: Gaya Modern
    Bahan Panto: 18mm MDF / PAPAN PARTIKEL / KAYU PADU
    Permukaan Panto: Matt / Herang / Cat

    Kamampuhan suplai

    Kamampuhan suplai: 10000 Set / Sets per Bulan

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan
    1.Hardware katutupan di pilem pe
    tube 2.Plastic katutupan di katun mutiara ngalawan scratching
    3.Six sisi kalayan busa bodas ngalawan megatkeun
    4.Six sudut kalawan panyalindungan
    suku cadang 5.Different bakal nempatkeun dina polybag leutik kalawan labél stiker
    6.Karton lengkep lengkep sareng pita kedap, luar tiasa dicitak logo
    7.All tips packing kudu akur jeung pakét mailed
    Palabuhan: Qingdao

    Waktos prosés:

    Kuantitas (Sét) 1 - 10 11 - 100 101 - 1000 > 1000
    Est.Waktos (dinten) 15 30 45 Pikeun dirundingkeun
    poto produk

    Kumaha carana ngaropéa lomari anjeun?

    1.Pacilingan rencana design.
    Kahiji, lamun geus boga rencana desain Closet, Anjeun bisa ngirim ka kami.
    Upami anjeun teu acan gaduh rencana desain Closet, anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ukuran sareng bentuk kamar anjeun, lantai ka jangkungna celling, jandela sareng lokasi témbok, Ukuran alat pacilingan upami anjeun gaduh, kami bakal ngadamel desain pikeun anjeun.
    2. Pilihan bahan lomari.
    Urang boga loba bahan pacilingan, hardware, gaya panto, countertop, toekick, packing pikeun pilihan konsumén '.
    3. cutatan.
    Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
    4. Tanda Kontrak.
    Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
    5. Pangmayaran jeung Produksi.
    Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
    7. Saatos jualan.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
    Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.

     

    Parabot Produksi
    Ngaran kuantitas
    Mesin motong 9
    Ngabentuk Mesin 9
    Mesin ngagosok 6
    Mesin nyerep PVC 4
    Mesin Punching 9
    Tepi Banding Mesin 9
    11
    12
    13
    PVC Tepi Banding
    14
    15
    16
    Produk rélatif
    17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03