Bahan panel kabinét dapur mana anu hadé pikeun kabinet khusus

Kabinét adat ayeuna mangrupikeun cara anu paling dipikaresep ku kulawarga mésér perabot.Nanging, nalika nyaluyukeun kabinét, milih panel kabinét ogé nyeri sirah.Kumaha anjeun tiasa milih kabinét high-end anu saé anu anjeun resep?Ayeuna, panél kabinét umum di pasar kalebet panél veneer ganda, panél lepuh, panél tahan seuneu, panél varnished, UV, sareng panél kai padet, masing-masing gaduh kakuatan sorangan.

Kusabab pabrik tiasa milih salaku bahan pikeun jati, éta nunjukkeun yén aranjeunna gaduh sababaraha ciri anu saé.Euweuh urusan naon panel kabinét éta, éta boga sahanteuna hiji fungsi alus, sarta panels kabinét ieu kudu diolah dina prosés nyieun cabinets.Salajengna, urang bakal ngawanohkeun pilihan panels kabinét nalika ngaropéa cabinets.

1. ganda veneer
Panel ganda-veneer disebut ogé dewan melamin, sarta sababaraha urang nelepon hiji-waktos ngabentuk dewan.Bahan dasarna ogé papan partikel, anu dibentuk ku beungkeutan bahan dasar sareng permukaan.The veneer permukaan utamana ngawengku produk domestik jeung impor.Kusabab ieu dirawat kalayan fireproof, anti maké jeung waterproof soaking, jenis ieu panel kabinét geus ngaropéa Lamun dipaké pikeun cabinets, éta miboga éfék maké-tahan alus, sarta pangaruh pamakéan na téh sarupa jeung nu floors kai komposit.Ngaran lengkep dewan melamin nyaéta melamin impregnated napel pilem kertas veneer dewan dumasar kai.Veneer melamin anu diproduksi sacara domestik diwakilan ku dewan Lushuihe.

2. Papan lepuh
Papan molotok dijieunna tina dewan dénsitas sedeng, nu boga flatness permukaan alus, gampang bentukna, sarta bisa giling.Lapisan permukaan dijieunna tina impor PVC veneer sarta dibentuk ku panas mencét.Opat papan tina panel molotok disegel babarengan, sarta euweuh sealing ujung diperlukeun, nu solves masalah nu lem nu bisa dibuka sanggeus lila tepi sealing.Ku alatan éta, panel kabinét dijieunna tina papan molotok mangrupakeun pilihan pohara alus.The cabinets dihasilkeun boga rupa grafik na wangun geulis, nu narik perhatian paling konsumén.

3. dewan Fireproof
papan fireproof, ogé katelah dewan refractory, nujul kana lapisan veneer kalayan ketebalan ngeunaan 0,8 mm.Éta mangrupikeun panel hiasan anu didamel tina kertas permukaan, kertas warna sareng kertas kraft multi-lapisan.Cai mibanda sipat lalawanan maké, résistansi panas sarta lalawanan seuneu kabuka, jadi sababaraha cabinets dapur deukeut jeung seuneu.Dina raraga ngagunakeun cabinets pikeun lila, Anjeun bisa milih panels kabinét dijieunna tina papan fireproof.Tahan scratch, gampang pikeun ngabersihan, beunghar warna jeung stabilitas alus.

4. dewan dicét
Bahan dasar papan lacquer umumna papan dénsitas sedeng.Beungeutna digosok, primed, garing sareng digosok.Ieu bisa dibagi kana tilu jenis: caang, matt jeung cet baking logam., Kinerja waterproof punjul.Panel kabinét sapertos kitu henteu peryogi sealing ujung, gampang dibersihkeun, henteu bocor minyak, sareng henteu luntur.Ningali fungsi sareng fitur panel lacquered, kabinét khusus gampang.Metal baking cet dipaké cet mobil, pangaruh leuwih hade, hanjakalna, aya teu loba kelir pikeun milih ti.

5.panel panto cet UV
Panél panto cet UV ramah lingkungan, résistansi kimia, sareng résistansi karusakan fisik.Panel kabinét jenis ieu tahan ka konéng, suhu luhur, karasa luhur, teu aya retakan, teu aya ujung runtuh, sareng ogé tiasa tahan seuneu.Éta diubaran ku sinar ultraviolét, kalayan kerataan anu luhur, dugi ka pangaruh Eunteung.

6. dewan kai padet
Prosés produksi dewan kai padet nyaéta ngagunakeun sagala bahan kai padet ka garing sarta dehydrate, lajeng ngukir dewan, lajeng parquet dewan, sarta tungtungna menyemprot cet kai dina beungeut cai.Panel kabinét dapur didamel tina kai padet, anu ngagaduhan pangaruh uih deui ka alam sareng uih deui ka kesederhanaan.Utamana pikeun sababaraha lawang kai solid-grade tinggi kalawan workmanship rupa, téhnologi exquisite geus ngahontal tingkat pisan luhur craftsmanship dina ngolah sababaraha sudut renda jeung warna cet nu.Tekstur kai alami tina panel kabinét kayu solid murni masihan jalma rasa méwah sareng kaanggunan.Nalika mésér panel kabinét kai padet, éta kedah diperhatoskeun yén knots kai sareng sendi hirup milik struktur normal, sareng knots maot sareng knots ruksak kedah dihindari.Beungeut produk kai padet beunghar tékstur sareng atmosfir klasik anu kuat, tapi harga bahan bakuna kawilang luhur, sareng harga umumna luhur.Spésiés kai anu biasa dianggo nyaéta kai céri sareng kai nanas.

Bahan tina panels kabinét boga kaunggulan jeung ciri sorangan.Mana anu kedah dipilih gumantung kana kabutuhan sareng karesep anjeun.


waktos pos: Feb-09-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03