Panel pinter janten ledakan bumi pinter salajengna?

Dina taun-taun ayeuna, nalika bumi pinter nuju ngembangkeun verifikasi yén produk tunggal pinter henteu tiasa dianggo, sareng éta kedah dilaksanakeun dina bentuk ékologis sakabéh intelijen bumi, perang pikeun lawang bumi pinter parantos dimimitian. pikeun ngalawan sengit.Penambahan raksasa Internét sareng Internet of Things ngajantenkeun "lawang" langkung populer.Baidu, Ali, Huawei, jeung sajabana geus sagala ngarilis speaker pinter salaku chip tawar pikeun asupna.Industri pageuh yakin yén ledakan imah pinter hareup bakal muncul dina "lawang".“tengah.

Sanajan kitu, dina pasar spiker pinter nu raksasa geus invested beurat di, tumuwuhna jualan, sarta panghasilan pisan leutik.Nalika panyatur pinter asup ka kulawarga, aranjeunna langkung "mesin carita barudak" sareng "pamuter musik", anu jauh tina "lawang interaktif".Tujuanana masih jauh.Ku alatan éta, aya ogé sora di industri nu panel pinter bisa jadi produk ngabeledug hareup "lawang" imah pinter.

Panulis henteu mungkir yén panel pinter berpotensi janten produk anu ngabeledug, tapi ayeuna kuring hoyong ngobrol ngeunaan éta: Upami éta janten produk ngabeledug salajengna, naon kasusah anu kedah dilalui ku panel pinter?

Kompetisi antara Babak 1 sareng panel tradisional

Salaku alternatif pikeun panels tradisional, panel pinter kudu jadi ngabeledug, nunjukkeun yén jumlah panels tradisional diganti ku panel pinter geus cukup.

Dibandingkeun sareng panél tradisional, panél pinter ngagaduhan seueur kaunggulan.

Kalolobaan panels tradisional dikawasa ku mencét manual, nu dipaké pikeun switch kontrol produk cahaya.Panel pinter henteu ngan ukur pangendali pikeun produk pencahayaan, tapi ogé pangendali pikeun produk pinter saeusi bumi sapertos kontrol aksés, langsir, TV, alat-alat bumi, sareng detéktor haseup.Numutkeun kabutuhan skenario anu béda, panél pinter ogé tiasa ngontrol produk anu aya hubunganana.Kontrol konci nyadar sarat dumasar pamandangan pamaké.Salaku conto, saatos mudik ti damel di wengi usum panas, pencét "mode bumi" tina panel pinter, pamandangan anu mungkin nyaéta lampu di lawang sareng ruang tamu dihurungkeun babarengan, AC di kamar. ruang tamu dihurungkeun sacara otomatis, sareng manaskeun cai di kamar mandi mimiti nyaluyukeun suhu cai anu dipikahoyong.…

Perluasan rentang kontrol ngajadikeun panel pinter kasampak leuwih praktis, sarta panel pinter jeung faktor téhnologis henteu ngan "pinter", tapi ogé boga penampilan tinggi dina desain, nu saluyu jeung estetika populér.

Dina babak ieu, panel pinter teu hese meunang dina babak ieu.

Kompetisi antara Babak 2 jeung lawang séjén

Ayeuna aya opat lawang imah pinter anu populer, hiji nyaéta telepon sélulér, anu sanésna nyaéta spiker, anu katilu nyaéta TV pinter, sareng anu kaopat nyaéta panél pinter.Di antarana, TV pinter teu mangrupakeun hubungan kalapa kuat kalawan lawang séjén, sabab TV lolobana aya salaku puseur hiburan di ruang tamu, sarta kontrol calakan mangrupakeun fungsi incidental na, nu leuwih cocog salaku skéma tambahan pikeun lawang lianna.

Terminal kontrol telepon sélulér lolobana APP.Dina raraga meunang leuwih kontrol ti handphone, panel pinter mimiti "lila" kaluar tina layar, sarta ieu dilengkepan processor a, ku kituna panel pinter ogé bisa beroperasi sistem software.

Dina nyanghareupan speaker, panel pinter ogé geus diadopsi solusi anu sarua - superimposing solusi sora dina panel, sarta ngagunakeun métode "naon anjeun tiasa ngalakukeun, Kuring ogé bisa" narékahan pikeun posisi "lawang".

Kauntungannana metoda ieu nya eta strengthens fungsi kontrol panel pinter.Kakuranganna ogé écés.Langkung seueur fungsi panel pinter ngahijikeun, langkung seueur pesaing langsung anu gaduhna.Dina conto pangbasajanna, dua sét fungsi moal dipilih dina kulawarga.Upami fungsi panél pinter sareng spiker pinter pisan tumpang tindih atanapi idéntik, duanana henteu tiasa hirup babarengan.

Sakumaha ceuk paribasa, beuki loba babaturan, beuki gampang leumpang.Panel pinter nyandak ukuran ieu pikeun nyieun loba musuh.Perusahaan panel pinter kedah mertimbangkeun sareng ngabéréskeun masalah.

Bréh, panels loba disebarkeun di imah.Numutkeun kabiasaan konsumen, unggal rohangan bebas bakal dilengkepan panels.Ieu asalna salah sahiji kaunggulan tina panels salaku entrances, tapi pamakéan intensif panel pinter kacida terpadu bakal greatly ningkatkeun biaya pamaké.Kumaha carana ngajawab masalah?Pikeun nyaimbangkeun biaya nalika ngahontal kontrol pamandangan anu cerdas, perusahaan panel pinter henteu acan nyayogikeun solusi anu cocog.

Tien Juara atawa éléh tina panel pinter dina babak ieu undecided.

Babak 3 ngaleungitkeun posisi produk tunggal

Salian pesaing, panel pinter ogé butuh bantuan "intelijen sakabeh imah" pikeun jadi produk ngabeledug.Perusahaan panel henteu nyéépkeun usaha pikeun ngembangkeun panel pinter, tapi éta henteu cekap pikeun ningkatkeun fungsi panel sorangan upami panel éta janten produk ngabeledug.Lawang kontrol némbongan pikeun nyumponan kabutuhan interaktif tina sababaraha skénario dina intelijen sadayana bumi.Upami teu aya cukup produk interaktif, ayana lawang henteu aya artina.

Masalah pangbadagna nyanghareupan panel pinter nyaeta kumaha carana megatkeun jauh ti "produk tunggal" positioning, ngahijikeun kana ékosistem home pinter, sarta ngahontal interoperability sarta interaksi pamandangan jeung produk pinter lianna di sakabeh imah.Henteu sesah pikeun ngalakukeun ieu sacara téknis ayeuna, tapi henteu gampang pikeun ngalakukeunana sacara komersil.

Seueur perusahaan panel ageung gaduh abacus leutik "fokus kana panel pinter sareng ngahijikeun produk bumi pinter sanés pikeun ngawangun ékologi sorangan", sareng produk bumi pinter kualitas luhur sanésna ogé gaduh ide ieu.Nalika jalur produk tunggal henteu jalan, sareng perusahaan produk tunggal milih ngawangun ékologi sorangan, anu dilakukeun nyaéta ékologi produk tunggal, sareng éta henteu acan leres-leres intelijen sadayana bumi.

Dina hal ngaleungitkeun produk tunggal sareng ékologi produk tunggal, perusahaan panel pinter henteu acan dilakukeun saé.

Sateuacan ngarengsekeun masalah di luhur, panel pinter masih jauh ti "produk ngabeledug".


waktos pos: Feb-09-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03