Kumaha panel jati anu éndah dilakukeun?

Sakumaha ceuk paribasa, "hargaan jalma kahiji, teras hormat jalma", penampilan alus teuing bisa nyieun jalma pleasing mun panon, aya loba jalma anu "judgment jalma ku penampilan maranéhanana" dina kahirupan, sarta sarua dina industri mebel.Penampilan jati kai padet relatif basajan, utamana gumantung kana tékstur kai jeung pangaruh palapis, sarta harga na greatly kapangaruhan ku scarcity spésiés kai jeung stabilitas kai.

Dibandingkeun sareng jati kai padet, jati panel gaduh volume anu langkung ageung di pasar, sareng metode hiasan permukaanna ogé variatif.sub-luhur), pilem PVC (panutup, molotok), acrylic, kaca, baking cet, palapis UV, jsb.

Anu bakal kami perkenalkeun ayeuna nyaéta téknologi perawatan permukaan anu ngagabungkeun veneer melamin sareng palapis UV, nyaéta, palapis permukaan veneer melamin sareng cet UV.

Naha anjeun ngalakukeun ieu?Naon kaunggulan tina papan sapertos kitu?

Sajarah Pangwangunan

Kombinasi dua téknologi perlakuan permukaan teu flash inspirasi, tapi hasil tina éksplorasi bertahap dina ngembangkeun jangka panjang téhnologi veneer.

slabs UV némbongan

Sabudeureun 2006, aya jenis papan badag UV dijieunna tina MDF di pasar.

Beungeut dewan ditangtayungan ku palapis UV, maké-tahan, résistansi kimiawi kuat, hirup layanan panjang, euweuh discoloration, gampang pikeun ngabersihan, warna caang jeung brilliance dazzling dewan sanggeus perlakuan lampu caang, jadi sakali eta dibuka, éta dipilarian ku pasar.

Kalemahan Téhnologi UV

Dina awalna, pabrik kabinét dasarna ngagunakeun panél ageung UV salaku panél panto.Waktu éta, tempo yén dewan UV kudu maké-tahan jeung scratch-tahan, karasa tina palapis UV éta luhur, tapi ieu ogé ngarah ka fenomena ujung runtuhna nalika pabrik motong bahan.

Dina raraga meungpeuk cacad ieu, pabrik ngagunakeun aluminium alloy ujung sealing pikeun mungkus bagian tina piring jeung ujung rubuh.The flatness permukaan tina slab UV generasi kahiji teu cukup luhur, sarta fenomena mesek jeruk serius lamun ditempo ti lampu samping, nu mangaruhan penampilan.Dina waktu nu sarua, warna papan UV coated tunggal, jadi ruang lingkup aplikasi relatif kawates.

inovasi téhnologis

Salila sababaraha taun, teknisi terus-terusan ningkatkeun komposisi palapis UV.Ayeuna beungeut palapis UV bisa mibanda duanana karasa jeung kalenturan, sarta ujung sealing henteu dugi ka aluminium alloy ujung sealing.PVC ujung sealing strips na high-tungtung acrylic sealing bisa dipaké.Sidebar.Téknologi sealing ujung dewasa sareng modéren parantos ningkat pisan pangsa pasar papan UV.

Papan UV parantos janten produk standar.Saatos ngalebetkeun mode produksi masal pabrik, jumlah pabrik papan UV parantos ningkat.Sajumlah ageung papan UV parantos banjir ka pasar, sareng kualitasna henteu rata.papan UV geus laun geus ditarik tina altar produk high-end sarta jadi Ieu sinonim jeung produk low-tungtung, jadi papan UV coated kudu salajengna direformasi sarta innovated.

Téknologi UV permukaan melamin nyaéta téknologi perawatan permukaan panel dumasar-kai anyar anu diluncurkeun saatos ngarengsekeun masalah adhesi palapis UV dina melamin.

produk anyar

Generasi anyar panels dicét nu nerapkeun "melamin finish + palapis UV" téhnologi bisa nyieun up pikeun masalah warna tunggal panels UV, sarta flatness ogé geus greatly ningkat.Mecenghulna téhnologi ieu ngajadikeun panels UV coated.Cemerlang deui.Salian dipaké salaku papan coated basajan, diversity tékstur kertas impregnated melamin ogé expands widang aplikasi anyar pikeun papan UV melamin.

Melamin tinimbang veneer patri

Kalayan naékna kustomisasi luhur-tungtung tina veneer dyed, sababaraha merek nangtung kaluar jeung produk kualitas luhur, kayaning "Mulimuwai", "M77" jeung merek sejen, sarta produk anu ditarima ku pasar.Sanajan kitu, aya kénéh loba masalah teknis dina veneer dyed nu teu acan direngsekeun.Contona, veneer nu rawan discoloration na chromatic aberration, nu ngabalukarkeun loba masalah sanggeus-jualan.Ieu ogé parantos janten titik nyeri dina industri sareng masalah pikeun seueur pabrik.

Hatur nuhun kana ngembangkeun téhnologi percetakan domestik, aya loba kertas percetakan dijieunna tina melamin imitating veneer dyed, veneer alam jeung veneer teknis.Percetakan ieu kertas impregnated bisa mulangkeun tékstur warna veneer alam ka extent hébat, sarta hargana laér leuwih murah ti veneer alam.

Pikeun maranéhanana konsumén anu teu pisan nuntut dina tékstur kai, melamin impregnated kertas jeung tékstur veneer imitasi mangrupakeun diganti alus pikeun veneer alam.Dina dasar kertas melamin impregnated, tinggi-gloss atanapi matte palapis UV dipaké pikeun ngajawab masalah bédana warna na discoloration of veneer.Sakali diluncurkeun, éta ngahudangkeun réspon anu haneut di pasar.

Melamin tinimbang sabak

Sabak ogé bahan hiasan populér di taun panganyarna.Kalayan ukuran anu ageung, kinerja internal kualitas luhur sareng aplikasi anu rupa-rupa, éta parantos ngarecah wengkuan aplikasi tradisional ubin keramik tradisional sareng gancang janten populer dina widang bahan wangunan bumi.

Kaseueuran slates dina hiasan bumi nunjukkeun gaya hiasan anu sederhana, modis, sederhana sareng berehan, tapi tina segi hargana, aranjeunna henteu "basajan".Harga pasar batu tulis teuing tinggi, ngahontal leuwih ti 1.000 yuan per méter pasagi, panarimaan jalma biasa low, sarta panongton pasar leutik.

Dumasar kana kaayaan pasar ieu, papan UV melamin geus dibuka runtuyan sabak, kertas impregnated melamin imitates tékstur batu jeung marmer, sarta palapis UV teu perlakuan tinggi-gloss dina beungeut kertas impregnated, nu teu ngan bisa nyieun basajan. jeung lingkungan imah elegan, tapi ogé maké-tahan kinerja praktis lalawanan korosi, sarta leuwih importantly, harga nu deukeut jeung jalma ngamungkinkeun sabak asup ka imah jalma biasa ti awan.

Pangwangunan kahareup

The melamin UV coated dewan ditéang sanggeus ku pasar alatan pamutahiran téhnologis sarta kaunggulan harga, tapi téhnologi ieu teu acan ngahontal kasampurnaan, sarta masih aya rohangan pikeun perbaikan.Masalah ujung sealing papan melamin UV coated nyaéta arah perbaikan salajengna dina mangsa nu bakal datang.Ayeuna, PVC sareng sealing ujung akrilik biasana dianggo, tapi jalur sealing ujung ieu henteu tiasa ngagambarkeun nilai produk.UV warna anu sami sealing ujung nyaéta ngembangkeun kahareup dewan UV melamin.Rincian anu bakal dibahas.


waktos pos: Feb-09-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03