méja rias Éropa modern, méja rias sareng kaca spion sareng bangku

Katerangan pondok:

 


  • Ngaran Produk:meja rias, lemari rias
  • Fitur:adjustable (lain), awét, gampang pikeun ngabersihan jeung affordable
  • Pamakéan husus:tukang rias
  • Pamakéan umum:parabot imah
  • Tipe:jati pangkeng
  • Aplikasi:imah, hotél, villa, apartemen, wangunan kantor,
  • bungkusan surat:enya
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk meja rias, lemari rias
    Fitur adjustable (lain), awét, gampang pikeun ngabersihan jeung affordable
    Paké husus tukang rias
    Pamakéan Umum parabot imah
    Aplikasi imah, hotél, villa, apartemen, wangunan kantor,
    Tipe parabot kamar tidur,
    Bungkusan surat enya
    Modeu Bungkusan karton baku atanapi Usuk atanapi di bulk
    Aplikasi pangkeng, kamar mandi,
    Gaya Desain modern, Éropa, Amérika, fashionable,
    Tékstur matt / herang
    Bahan kai
    Gaya Modern, gaya basajan
    Gaya Kayu panel
    Garansi 1 taun
    Solusi proyék Desain grafis, desain modél 3D, solusi total pikeun proyék-proyék, Konsolidasi Cross Categories
    Warna 2000 kelir sadia atawa ngaropéa, woodgrain, warna padet
    Ukuran 10 "x 10" atanapi ngaropéa
    Kauntungan desain bébas, ongkos-éféktif, layanan hiji-eureun
    Saatos-diobral Service rojongan teknis online, suku cadang bébas
    Ukuran 10 "x 10" atanapi ngaropéa
    Saatos-diobral Service rojongan teknis online, suku cadang bébas
    Istilah Dagang EXW / FOB / CIF
    Istilah pamayaran T/T, L/C
    Min Qty 1 PC ku kapal terbang
    Sampel geus sadia, nyieun sakumaha ukuran custom urang
    Kamampuhan suplai 10000 set / susunan per Bulan
    Balanja rojongan Express, angkutan barang laut, angkutan barang darat, angkutan barang hawa
    Palayanan : jasa one-stop, layanan 24 jam, jaminan kualitas
    Loba gaya

    Aya seueur gaya, anjeun ogé tiasa ngirim kami gaya anjeun nyalira pikeun ngahasilkeun pikeun anjeun.

    Bungkusan & Pangiriman

    1.hardware katutupan di pilem pe
    tube 2.plastic katutupan di katun mutiara ngalawan scratching
    3.genep sisi kalayan busa bodas ngalawan megatkeun
    4.genep sudut kalawan panyalindungan
    5. suku cadang béda bakal nempatkeun dina polybag leutik kalawan labél stiker
    6.karton lengkep lengkep sareng pita kedap, luar tiasa dicitak logo
    7.all tips packing kudu akur jeung pakét mailed
    8.all packings minuhan standar ékspor, ngajaga barang

    5
    produk patali
    6
    Bengkel
    Parabot Produksi
    Ngaran kuantitas
    Mesin motong 9
    Ngabentuk Mesin 9
    Mesin ngagosok 6
    Mesin nyerep PVC 4
    Mesin Punching 9
    Tepi Banding Mesin 9

    Palabuhan: Qingdao

    kaunggulan urang

    1. jasa solusi hiji-eureun (pangukuran, desain, ngahasilkeun, pangiriman)
    2.gratis jeung desain profésional, cutatan gancang
    3.seueur rupa pilihan bahan/finish/warna
    gaya 4.customized tur jéntré
    5.wilujeng sumping anjeun dina waktos katuhu anjeun

    Kustomisasi online

    Kumaha carana ngaropéa lomari anjeun?

    1. Rencana desain lomari.
    Kahiji, lamun geus boga rencana desain Closet, Anjeun bisa ngirim ka kami.
    Upami anjeun teu acan gaduh rencana desain Closet, anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ukuran sareng bentuk kamar anjeun, lantai ka jangkungna celling, jandela sareng lokasi témbok, Ukuran alat pacilingan upami anjeun gaduh, kami bakal ngadamel desain pikeun anjeun.
    2. Pilihan bahan lomari.
    Urang boga loba bahan pacilingan, hardware, gaya panto, countertop, toekick, packing pikeun pilihan konsumén '.
    3. cutatan.
    Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
    4. Tanda Kontrak.
    Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
    5. Pangmayaran jeung Produksi.
    Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
    7. Saatos jualan.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
    Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03