mdf cafe jati méja méja makan kopi, méja kopi badag, méja kopi expandable

Katerangan pondok:

 


  • Ngaran Produk:Méja kopi
  • Fitur:Adjustable (jangkungna), Convertible, Extendable, Adjustable (lain),
  • Pamakéan husus:Méja kopi
  • Pamakéan umum:Perabot Imah, Perabot Kantor
  • Tipe:Ruang tamu jati
  • bungkusan surat:Sumuhun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk Méja kopi
    Fitur Adjustable (jangkungna), Convertible, Extendable, Adjustable (lain),
    Paké husus Méja kopi
    Pamakéan Umum Perabot Imah, Perabot Kantor
    Tipe Ruang tamu jati
    Bungkusan surat Sumuhun
    Aplikasi: Dapur, Kamar Mandi, Kantor Imah, Ruang Tamu, Kamar Pangkeng, Makan, Orok sareng murangkalih, Luar, Hotél, Villia, Apartemen, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Sakola, Mall, Tempat Olahraga, Fasilitas Rékréasi, Supermarket, Gudang, Bengkel, Taman, Imah pertanian , Palataran, Lain, Panyimpenan & Pacilingan, Exterior, Gudang Anggur, Éntri, Aula, Bar Imah, Tangga, Basement, Garasi & Gudang, Gym, Laundry
    Gaya Desain Modern
    Bahan kai
    Penampilan Modern
    Dilipet Sumuhun
    Gaya Kayu Panél
    Tempat Asalna Cina
    Ngaran Brand Linxi
    Garansi 1 Taun
    Warna 2000 kelir sadia atawa ngaropéa
    Ukuran 10 "x 10" atanapi ngaropéa
    Kauntungan Desain bébas, ongkos-éféktif, layanan hiji-eureun
    Daptar bungkusan karton baku atanapi Usuk atanapi Dina Bulk
    Kelas Bahan E1 / E0 / CARB P2 / TSCA
    Gaya: Gaya Basajan Modern
    Bungkusan & Pangiriman

     

    Ngajual Unit: item Tunggal
    Ukuran pakét tunggal: 360X280X180 cm
    Beurat kotor tunggal: 100,0 kg

    1

    Jenis Paket:
    1.Hardware katutupan di pilem pe
    tube 2.Plastic katutupan di katun mutiara ngalawan scratching
    3.Six sisi kalayan busa bodas ngalawan megatkeun
    4.Six sudut kalawan panyalindungan
    suku cadang 5.Different bakal nempatkeun dina polybag leutik kalawan labél stiker
    6.Karton lengkep lengkep sareng pita kedap, luar tiasa dicitak logo
    7.All tips packing kudu akur jeung pakét mailed

    Langkung seueur gaya produk pikeun cek anjeun:

    Kuantitas (Sét) 1 -5000 >5000
    Est.Waktos (dinten) 20 Pikeun dirundingkeun
    Bengkel
    Parabot Produksi
    Ngaran kuantitas
    Mesin motong 9
    Ngabentuk Mesin 9
    Mesin ngagosok 6
    Mesin nyerep PVC 4
    Mesin Punching 9
    Tepi Banding Mesin 9

    Kumaha carana ngaropéa lomari anjeun?
    1. Rencana desain lomari.
    Kahiji, lamun geus boga rencana desain Closet, Anjeun bisa ngirim ka kami.
    Upami anjeun teu acan gaduh rencana desain Closet, anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ukuran sareng bentuk kamar anjeun, lantai ka jangkungna celling, jandela sareng lokasi témbok, Ukuran alat pacilingan upami anjeun gaduh, kami bakal ngadamel desain pikeun anjeun.
    2. Pilihan bahan lomari.
    Urang boga loba bahan pacilingan, hardware, gaya panto, countertop, toekick, packing pikeun pilihan konsumén '.
    3. cutatan.
    Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
    4. Tanda Kontrak.
    Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
    5. Pangmayaran jeung Produksi.
    Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
    7. Saatos jualan.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
    Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.

    10
    11
    12
    13
    14
    produk patali
    15
    Tentang Kami

    Kami produsén ngarah pikeun kabinét dapur, papakéan jeung jati panel nu boga tim urang sorangan ngajual, ngarancang jeung ngahasilkeun.Kami ngagaduhan 10 pabrik anu tiasa nyayogikeun plywood, LVL, jati padet klasik, perabot papan / perabot panel.Jeung produk diwanohkeun: kabinét Dapur, papakéan, kabinét Mandi jeung panel panto PVC.

    jasa kami

    1.Furniture CAD design
    2.Furniture panto / carcase sampel pikeun pariksa kualitas
    3. hidayah instalasi jati komprehensif
    4. Salawasna on-line jasa purna jual
    5.Diménsi customized
    6. Ngarojong OEM


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03