Panganyarna Pangkeng témbok lomari design warung keur diobral

Katerangan pondok:

 


  • Ngaran Produk:Lomari / lomari / lomari
  • bungkusan surat:Sumuhun
  • Tempat Asal:Shandong, Cina
  • Ngaran Brand:Linxi
  • Gaya Panel Pintu:Shaker, Datar atanapi ngaropéa
  • Pamakéan umum:Perabot Imah
  • Pamakéan husus:Lomari
  • Tipe:Perabot Kamar Pangkeng
  • Aplikasi:Ruang Tamu, Kamar Pangkeng
  • Penampilan:Modern
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk Lomari / lomari / lomari
    Aplikasi Mandi, Kamar Pangkeng, Orok sareng murangkalih, Apartemen, Lain, Panyimpenan & Pacilingan
    Bungkusan surat Sumuhun
    Gaya Desain Gaya Basajan Modern, Éropa, Éropa Nordik sareng gaya anu sanés, atanapi salaku gaya palanggan
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Ngaran Brand Linxi
    Gaya Panel Panto Shaker, Datar atanapi ngaropéa
    Fitur Adjustable (jangkungna), Foldable, Adjustable (lain), Convertible, Extendable
    Pamakéan Umum Perabot Imah
    Paké husus Lomari
    Tipe Perabot Kamar Pangkeng
    Aplikasi Ruang Tamu, Kamar Pangkeng
    Bahan logam, kai padet / MDF / triplek / dewan partikel / kaca / Stainless Steel
    Penampilan Modern
    Kelas Bahan CARBP2 & EPA
    Bungkusan Baku karton / Usuk atawa ngaropéa
    MOQ 10 PCS
    Warna Sikian kai, Serikat / Warna padet
    Lingkungan P2,E0
    Ketebalan Panel Pintu 12mm, 16mm, 18mm atanapi ngaropéa
    Bahan Panel Panto MF-MDF, MDF-PB, MF-PLY
    Ketebalan Bangkai 16mm, 18mm atanapi ngaropéa
    Waktos Produksi 20-30 poé
    Paket Angkutan Bungkusan Datar / Bungkusan Dirakit
    Dibereskeun Dibereskeun
    Kaayaan Anyar
    Spésifikasi ukuran ngaropéa
    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan
    Datar Pack atawa ngumpul Pack.
    (1) packing jero: jero Usuk dibungkus ku kantong plastik 0.2mm .(2) packing luar: Usuk ditutupan ku lapis jeung PVC / kasét baja pikeun kakuatan.
    Palabuhan: Qingdao, Shandong

    1

    Waktos prosés:

    Kuantitas (Potongan) 1 - 50000 > 50000
    Est.Waktos (dinten) 30 Pikeun dirundingkeun
    2
    3
    Parameter produk
    Ngaran Produk papakéan témbok pangkeng panganyarna sareng toko desain lomari tv pikeun dijual
    Bahan Melamin réngsé MDF & chip dewan.Kayu pinus padet
    Karakter kualitas Ramah lingkungan Tahan Uap, Tahan Panas, Scratch-poof
    Gaya Gaya busana basajan
    Beurat barang 87 kg
    Desain Disaluyukeun 108.5"W x 21.75"D x 72"H;Rongga TV: 43.5"W x 26.75"H
    Bangkai 15/16/18mm MDF / chip dewan, PVC ujung banding Balik Board 3mm MDF, jsb
    Warna bodas / Hideung / woodgrain warna
    beungeut melamin/pvc/lacquer/uv gloss tinggi
    Bungkusan Sambel handap atawa pakét datar, siap ngumpul (sakumaha ngaropéa)
    Pangiriman Dina 30-45 poé sanggeus narima deposit teh
    Produktivitas 5000 susunan Per Bulan
    Sertipikat SGS, CE, jsb
    MOQ 10 sét
    istilah pamayaran T / T atanapi LC dina tetempoan

    Kumaha carana ngaropéa lomari anjeun?
    1. Rencana desain lomari.
    Kahiji, lamun geus boga rencana desain Closet, Anjeun bisa ngirim ka kami.
    Upami anjeun teu acan gaduh rencana desain Closet, anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ukuran sareng bentuk kamar anjeun, lantai ka jangkungna celling, jandela sareng lokasi témbok, Ukuran alat pacilingan upami anjeun gaduh, kami bakal ngadamel desain pikeun anjeun.
    2. Pilihan bahan lomari.
    Urang boga loba bahan pacilingan, hardware, gaya panto, countertop, toekick, packing pikeun pilihan konsumén '.
    3. cutatan.
    Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
    4. Tanda Kontrak.
    Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
    5. Pangmayaran jeung Produksi.
    Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
    7. Saatos jualan.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
    Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.

    4
    Produk rélatif
    5
    6
    7
    8
    Katalog Warna
    10
    Bengkel

    11
    12
    Proyék Draf pacilingan
    13
    14
    15
    Tentang Kami

    Diadegkeun dina 1997, Shouguang Linxi Kai Co., Ltd perenahna di Kota Shouguang, propinsi Shandong Cina.Ngaliwatan 20 taun ISO9001, ISO10012, ISO14001, CARB AS, CE Éropa, FSC.Di Cina, urang meunang judul "Kota Shouguang hak konsumen Protection Unit canggih", "Propinsi Shandong Kehutanan ngarah perusahaan", "Anggota asosiasi perusahaan Shandong Kehutanan".
    Kami produsén ngarah pikeun kabinét dapur, papakéan jeung jati panel nu boga tim urang sorangan ngajual, ngarancang jeung ngahasilkeun.Kami ngagaduhan 10 pabrik anu tiasa nyayogikeun plywood, LVL, jati padet klasik, perabot papan / perabot panel.Jeung produk diwanohkeun: kabinét Dapur, papakéan, kabinét Mandi jeung panel panto PVC.
    Kami ngagaduhan langkung ti 1300 karyawan, nyertakeun 680, 000 bengkel méter pasagi sareng investasi aset tetep kami 650 juta USD, total nilai 800, 000, 000RMB per taun.
    pasar utama urang téh AS, Jepang, Koréa Kidul, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Éropa jeung saterusna.Kami parantos réngsé ningkatkeun industri sareng janten jalan pikeun manufaktur hikmah.

    Naha Milih Kami

    16

    A. Karajinan taliti
    Perhatian kana detil ensures produksi sabenerna luar biasa.
    Unggal inci tina papakéan anu siap diwangun didamel ku para ahli perabot.
    B. Teknisi terampil
    Kalayan langkung ti 300 proyék dilaksanakeun, aranjeunna tiasa ngarancang gedung pencakar langit, tapi langkung resep ngadamel papakéan anu diwangun.
    C.Energetic Project Manajer
    Pamakéan éféktif 6 Sigma Approach, ensures yén proyék anjeun bakal dikirimkeun sakumaha jangji.
    D. Tukang pasang bakat
    Dilatih di Cina, aranjeunna bakal cocog malah papakéan badag
    kalayan gangguan minimal sareng seueur perawatan.
    leumpang dina Gampang Majelis High Quality méwah kompartemen gudang kabinét kai mirrored Desain papakéan

    Bungkusan Rincian
    17
    FAQ

    Q1: Naha kualitas urang leuwih luhur ti batur?
    A1: Anu mimiti, urang yakin yén kualitas mangrupakeun konci pikeun ngajaga hubungan panjang, tujuan urang pikeun ngalakukeun bisnis panjang.Sarta kami boga tim QC urang sorangan, ti sutradara ka gambar teknis pikeun jualan, aranjeunna sadayana professional ngalaman.
    Q2: Naha pangiriman kami leuwih pas waktuna ti batur?
    A2: Unggal prosedur, kudu ngaliwatan ku test inspeksi kualitas saméméh pindah kana hiji salajengna, disebutkeun eta bakal ditolak.Ieu ngahindarkeun munculna cacad nalika parantosan barang ageung, ngirangan waktos ngerjakeun deui.
    Q3: Naha jasa kami leuwih hade tinimbang batur?
    A3: Urang bakal nganteurkeun naon urang janji, urang bakal nganggap sagala tanggung jawab urang, urang nangtung dina sudut pandang konsumén pikeun ngalakukeun bisnis.
    Q4: Dupi hardware maénkeun peran badag?
    A4: Henteu ngan kualitas produk, urang ogé nengetan rinci, asesoris leutik ogé maénkeun peran badag.
    Q5: Naha MOQ kami jarang?
    A5: Meureun anjeun ngalakukeun hiasan apartemen, meureun anjeun mantuan babaturan meuli.Kami nganggap masalah angkutan barang, produk anu anjeun mésér di dieu tiasa ngamuat produk anjeun anu sanés babarengan.
    Q6: Upami Anjeun gaduh purchaser badag, kumaha carana meunangkeun harga panghandapna di pasar ieu?
    A6: Tong hariwang.Kami bakal ngalakukeun bisnis sareng anjeun ku cara anu sanés.Anjeun tiasa terang biaya kami pikeun produk anjeun.
    Q7: Kumaha ngalacak produk anjeun?
    A7: Urang bakal ngalakukeun laporan nurutan-up misah dina unggal proyék pikeun tiap customer, ngarasa Luncat ka ngantep anjeun ngartos jadwal produksi produk urang, sanajan anjeun teu on adegan, masih bisa ngawas produksi Anjeun.
    leumpang dina Gampang Majelis High Quality méwah kompartemen gudang kabinét kai mirrored Desain papakéan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03