Pabrik Modern Desain Bedroom Panyimpenan Kabinet Jeung Laci

Katerangan pondok:

Kami produsén ngarah pikeun kabinét dapur, papakéan jeung jati panel nu boga tim urang sorangan ngajual, ngarancang jeung ngahasilkeun.Jeung produk diwanohkeun: kabinét Dapur, papakéan, kabinét Mandi jeung panel panto PVC.


Rincian produk

Tag produk

Kamampuhan suplai

8 Wadahna Opat Puluh Foot per Poé

Bungkusan & Pangiriman

kabinét samping, pilem pp kalawan blok coner busa innerside, cartons luar.

Palabuhan: Qingdao

Waktos prosés:

Kuantitas (Sét) 1 - 500 >500
Est.Waktos (dinten) 20 Pikeun dirundingkeun
spésifikasi
Ngaran Produk Bedside Kabinet
Paké husus Nangtung
Pamakéan Umum Perabot Imah
Tipe Perabot Kamar Pangkeng
Aplikasi Imah Kantor, Living Room, pangkeng, outdoor, hotél, apartemen, Gedong Kantor, Panyimpenan & pacilingan,
Gaya Desain Modern
Bahan Kayu, Melamin PB
Tempat Asalna Cina
Ukuran Ukuran Palanggan
Fitur Bisa diatur (jangkungna)
Sertipikat ISO9001
Ngaran Brand Linxi
Tempat Asalna Shandong, Cina
Gaya Modern
Warna Warna pilihan atawa custom
Ukuran & Desain Disaluyukeun
Bahan carcas kai padet / papan partikel / triplek / MDF / Lacquer / melamin
Kandel carcase Pilihan
Bahan panto kai padet / papan partikel / triplek / MDF / Lacquer / melamin
Sarat pamayaran T/T, LC
Beungeut bérés PVC / Melamin / Lacquer / kayu veneer / UV lacquer
Bungkusan sambel ka handap atawa pakét datar, siap ngumpul
Pangiriman dina 20-35 poé sanggeus narima deposit
OEM & ODM Bisa ditarima
Fitur 1.Free jeung desain profésional, cutatan gancang
2.Jenis bahan / pagawean / warna pilihan
3.Waterproof sarta dewan bahan ramah Lingkungan
4.Alat-alat canggih & jaminan kualitas & harga alus
gambar produk
H1a34aef494ba4b19808da8cd9f5c363dM
H7ad661370abf433e8a54c500458cc901w
H2603f3a4bec94b16ae5d1cbe2bf0b31dZ_副本
1
produk patali
Nyarankeun produk
Shouguang Linxi Co., Ltd

Diadegkeun dina 2001, ayana di Kota Shouguang, propinsi Shandong Cina.Simkuring gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman dina exporting jati, kaasup kabinét dapur, lomari, tv stand, kabinét mandi, kabinét pangkeng jeung saterusna .We boga tim urang sorangan ngarancang, ngahasilkeun jeung ngajual, sarta kami boga 10 pabrik nu bisa nyadiakeun teu ngan jati kai solid tapi ogé jati panel.Tangtosna, Urang gaduh parabot jati canggih, nu Precision motong dewan ragaji, ujung mesin banding, CNC mesin bor liang jeung PTP Data mesin puseur processing jeung 156 sét fasilitas ngarojong patali pikeun ngabentuk kapasitas produksi taunan 60.000 sét dewan furnituret jeung ka ngajamin kualitas sareng waktos pangiriman.
Tren pangembangan sareng évolusi busana konsumen, nyanghareupan sadaya penjuru dunya, produk diékspor ka Jepang, Koréa Kidul, Eropa, Amérika, Asia Tenggara sareng langkung ti 60 nagara sareng daérah luar negeri.

poto konsumén
12
13
Bungkusan sareng Pengiriman
14
FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?
A1: Kami pabrik nu owns leuwih ti 30 taun pangalaman dina exporting jati, kaasup sakabeh proses produksi, ti bahan pikeun produksi, sangkan bisa nyadiakeun kualitas pangalusna sarta jasa.
Q2: Naon istilah pembayaran anjeun?
A2: 1. TT: 30% kasaimbangan deposit jeung salinan bl.
2.LC dina tetempoan.
Q3.Naha anjeun tiasa nampi pesenan OEM atanapi ODM?
A3: Leres, urang tiasa.pesenan ngaropéa ogé tampi.
Q4: Kumaha ngalacak produk anjeun?
A4: Urang bakal ngalakukeun laporan nurutan-up misah dina unggal proyék pikeun tiap customer, ngarasa Luncat ka ngantep anjeun ngartos jadwal produksi produk urang, sanajan anjeun teu on adegan, masih bisa ngawas produksi Anjeun.
Q5: Naon waktos pangiriman?
A5: Ieu gumantung kana kuantitas.Umumna eta spends 25-30days sanggeus narima deposit jeung sagala rinci confirm.Sample perlu 5-10days.
Q6: Kumaha pikeun mastikeun kualitas?
A6: Kami ngagaduhan fasilitas sareng prosedur tés anu lengkep pikeun henteu ngan ukur bahan baku tapi ogé profil sareng produk réngsé, ngajamin kualitas profil tina unggal prosés dina produksi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03