Taros Kami

Shouguang Linxi Industrial And Commercial Co., Ltd.

Alamat

Kidul Jalan Shengcheng, Kulon Jalan Zhengyang, Fudi Center, Kota Shouguang, Propinsi Shandong.

Telepon

+86-13793616696

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03