Kabinet Dapur Affordable Puguh Suzan Panyimpenan laci Kabinet Modern

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:kabinét dapur
  • Tempat Asal:Cina
  • Jumlah modél:Disaluyukeun
  • ukuran:Ukuran Custom
  • warna:Warna ngaropéa, sareng seueur jinis warna
  • Tipe:L wangun/U wangun, L wangun, hiji wangun, G wangun, Pulo Modél jsb.
  • Fitur:Geulis, Solemn, Modern
  • Waktos pangiriman:20 dinten atanapi disawalakeun salaku kuantitas
  • Gaya:Set jati
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kamampuhan suplai

    Suplai Kamampuhan 1 * 40FT wadahna unggal poé.

    produkNgaran kabinét dapur
    Tempat Asalna Cina
    Nomer modél Disaluyukeun
    Gaya Kayu MDF, Plywood, Partikel Board
    Penampilan Modern, Klasik
    PantoBahan MDF, Plywood, Particle Board, 60% triplek sareng 40% papan mdf
    Bahan Carcas Papan Melamin, veneer kayu lapis lapis/kayu padet
    Tipe Kabinet Kabinet Dapur Modular
    Asesoris Backsplash, Karanjang laci, Geser laci, Keran, Gagang
    Bahan Countertop Granit jieunan, marmer jieunan, quartz jieunan, granit
    Countertop Edging Tepi Beveled, Tepi Datar / Tepi Ngagampangkeun
    Desain & wangun Desain sareng bentuk ngaropéa
    Tipe Kabinet Kabinet Dapur Modular
    Bungkusan surat Yes
    Ngaran Gaya Kabinet dapur
    Nyanggakeun Panel hiasan
    Lingkungan P2,E0
    Ukuran Ukuran Custom
    Warna Warna ngaropéa, sareng seueur jinis warna
    Tipe L wangun/U wangun, L wangun, hiji wangun, G wangun, Pulo Modél jsb.
    Fitur: Geulis, Solemn, Modern
    Gaya Set jati
    Waktos pangiriman: 20poéatanapi disawalakeun salaku kuantitas
    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan
    "hiji kabinét hiji karton, teras nganggo palet atanapi kaleungitan pakcing pikeun nganggo karton
    pakét exporting baku pikeun kabinet dapur.
    Métode pikeun packing kabinet dapur:
    1.pakét datar .2.Pakét dirakit.
    Sedengkeun pikeun kaca jeung countertops, kami nganggo cartons pikeun packing jeung nguatkeun aranjeunna kalayan pigura kai pikeun nyegah pegatna dina transit.

    1

    Palabuhan: palabuhan Qingdao
    Waktos prosés:

    Kuantitas (Sét) 1 - 5000 > 5000
    Est.Waktos (dinten) 25 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi online

    Kumaha carana ngaropéa lomari anjeun?
    1.Pacilingan rencana design.
    Kahiji, lamun geus boga rencana desain Closet, Anjeun bisa ngirim ka kami.
    Upami anjeun teu acan gaduh rencana desain Closet, anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ukuran sareng bentuk kamar anjeun, lantai ka jangkungna celling, jandela sareng lokasi témbok, Ukuran alat pacilingan upami anjeun gaduh, kami bakal ngadamel desain pikeun anjeun.
    2. Pilihan bahan lomari.
    Urang boga loba bahan pacilingan, hardware, gaya panto, countertop, toekick, packing pikeun pilihan konsumén '.
    3. cutatan.
    Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
    4. Tanda Kontrak.
    Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
    5. Pangmayaran jeung Produksi.
    Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
    7. Saatos jualan.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
    Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.

    2
    3
    4
    Aplikasi
    5
    6
    7
    8
    Fitur
    9
    10
    11
    12
    FAQ

    Kumaha Ngaropea Kabinet Dapur anjeun?
    1. Rencana desain dapur.
    Kahiji, lamun geus boga rencana desain cabinets dapur, Anjeun bisa ngirim ka kami.
    Upami anjeun teu gaduh rencana desain kabinét dapur, anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ukuran sareng bentuk kamar dapur anjeun, lantai ka jangkungna celling, jandela sareng lokasi témbok, ukuran alat dapur upami anjeun gaduh, kami bakal ngadamel desain pikeun anjeun.
    2. Dapur cabinets pilihan bahan.
    Kami ngagaduhan seueur bahan kabinét dapur, hardware, gaya panto, countertop, toekick, bungkusan pikeun pilihan palanggan.
    3. cutatan.
    Saatos bahan dikonfirmasi, urang bakal nyieun cutatan pikeun anjeun.
    4. Tanda Kontrak.
    Upami urang peryogi perjanjian, urang bakal nandatanganan kontrak.
    5. Pangmayaran jeung Produksi.
    Nalika kami nampi pangmayaran deposit anjeun, kami bakal ngamimitian ngadamel kabinet dapur anjeun.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman sareng kirimkeun kabinét dapur ka anjeun.
    7. Saatos jualan.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara masang kabinet dapur, kami bakal ngalatih léngkah-léngkah dugi ka pamasangan suksés.
    Atanapi upami aya anu rusak dina pangiriman, anjeun tiasa nyandak poto ka kami, kami bakal ngadamel bagian énggal pikeun anjeun gratis.

    13
    14
    15
    16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03