Tentang Kami

Tentang Kami

Shouguang Linxi Industrial and Commercial Co., Ltd. perenahna di Kota Shouguang, Propinsi Shandong, anu caket sareng Teluk Bohai Laizhou anu indah.Kami kalibet dina manufaktur jati leuwih ti 8 taun.kalawan leuwih ti 100 pagawe di pabrik urang, éta nyertakeun wewengkon leuwih ti 15000 méter pasagi, sarta kapasitas produksina nyaéta 20 peti per bulan.

Produk manin kami nyaéta furnitur panel, sapertos rak sapatu, méja komputer, kabinét dapur, kabinét kamar mandi, lomari, rak tv sareng méja kopi jsb. Produk diékspor ka langkung ti 70 nagara di dunya sareng daérah.Simkuring boga ngarah di dunya, Cina urang ukur Jerman-suhu Wemhoner 3D dijieun garis produksi panto, kitu ogé badag Italia SCM puseur machining, Jerman Homag puseur produksi plat, Ékologi garis produksi cet bébas debu, Singapura Licnar Sistim vakum sentral.The precision motong dewan ragaji, ujung mesin banding, CNC mesin bor liang jeung PTP Data mesin puseur processing jeung 126 sét fasilitas ngarojong patali pikeun ngabentuk kapasitas produksi taunan 60.000 sét jati dewan jeung ngajamin kualitas sarta pangiriman waktos.kapasitas produksi kami panto kabinét téh 40.000 méter pasagi per bulan, kabinét téh 80.000 méter pasagi per bulan.Perusahaan parantos lulus ISO9001: Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas 2008, Sertifikasi Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi, Sertifikasi Sistem Evaluasi Kredit Kualitas, sertifikasi leuweung FSC sareng sertifikasi CARB AS.

Kalayan tren pangembangan sareng évolusi busana konsumen, nyanghareupan sadaya penjuru dunya, produk urang diékspor ka Jepang, Koréa Kidul, Eropa, Amérika, Asia Tenggara sareng langkung ti 60 nagara sareng daérah luar negeri.

Ngeunaan kadali kualitas, Urang geus meunang fasilitas nguji teleb tur prosedur pikeun henteu ngan bahan baku tapi ogé propil jeung produk rengse, assuring kualitas profil tina unggal prosés dina produksi, urang boga leuwih ti 20 jalma dina nguji kualitas.

To ngalacak produk pikeun pembeli, urang bakal ngalakukeun laporan nurutan-up misah dina unggal proyék pikeun tiap customer, ngarasa Luncat ka ngantep anjeun ngartos jadwal produksi produk urang, sanajan anjeun teu on adegan, masih bisa ngawas produksi Anjeun.

P1090532

Kalayan tren pangembangan sareng évolusi busana konsumen, nyanghareupan sadaya penjuru dunya, produk urang diékspor ka Jepang, Koréa Kidul, Eropa, Amérika, Asia Tenggara sareng langkung ti 60 nagara sareng daérah luar negeri.

Ngeunaan kadali kualitas, Urang geus meunang fasilitas nguji teleb tur prosedur pikeun henteu ngan bahan baku tapi ogé propil jeung produk rengse, assuring kualitas profil ti unggal prosés dina produksi, urang boga leuwih ti 20 jalma dina nguji kualitas.

To ngalacak produk pikeun pembeli, urang bakal ngalakukeun laporan nurutan-up misah dina unggal proyék pikeun tiap customer, ngarasa Luncat ka ngantep anjeun ngartos jadwal produksi produk urang, sanajan anjeun teu on adegan, masih bisa ngawas produksi Anjeun.


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03