Ngeunaan Company

Shouguang Linxi Industrial and Commercial Co., Ltd. perenahna di Kota Shouguang, Propinsi Shandong, anu caket sareng Teluk Bohai Laizhou anu indah.Pausahaan urang nyobian muka mode anyar ranté industri suplai bahan jati internasional, ngawengku MDF / papan partikel / triplek, PVC thermfoil panto kabinét jeung panel jati.Produk diékspor ka langkung ti 70 nagara di dunya sareng daérah.Puseur produksi nyertakeun 15000 méter pasagi, sarta kapasitas produksina nyaéta 40 peti per bulan.Simkuring boga ngarah di dunya, Cina urang ukur Jerman-suhu Wemhoner 3D dijieun garis produksi panto, kitu ogé badag Italia SCM puseur machining, Jerman Homag puseur produksi plat, Ékologi garis produksi cet bébas debu, Singapura Licnar Sistim vakum sentral.kapasitas produksi kami panto kabinét téh 40.000 méter pasagi per bulan, kabinét téh 80.000 méter pasagi per bulan.Perusahaan parantos lulus ISO9001: Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas 2008, Sertifikasi Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi, Sertifikasi Sistem Evaluasi Kredit Kualitas, sertifikasi leuweung FSC sareng sertifikasi CARB AS.

Pausahaan urang difokuskeun ngarancang, ngamekarkeun manufaktur sarta pamasaran brand lawang kabinét kualitas luhur, panto lomari, panels témbok hiasan, jati jeung produk lianna, Urang bakal ngagunakeun kaunggulan mutlak parabot, kapasitas produksi, panalungtikan sarta pamekaran, kualitas, jasa, jsb .pikeun mingpin industri sareng jasa dina widang ieu, milarian pangwangunan umum sareng ngahontal kerjasama win-win!

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03